Vipers står på motsatt banehalvdel.

Vipers, tidligere Våg, rykket opp til øverste divisjon ved årtusenskiftet. Siden har de vært der og har en solid 2. plass som beste plassering. I fjor havnet de på 7. plass, men har i løpet av sommeren vært svært aktive på overgangsmarkedet.

Kvalitet inn i laget

Nina Thorsdahl kom til klubben fra Grane Arendal, Maria Louise Hansen fra Roskilde, Christina O’Sullivan fra Ålborg, Sara Nirvander fra Ringkøbing. I tillegg har de signert to spillere fra egen Partnerklubb. Og sist, men ikke minst, Kristine Lunde Borgersen er tilbake i Viperstrøya. Den landslagsaktuelle skytteren blir garantert skummel i år. Med andre ord ser det ut til at Vipers har et bedre lag i år enn i fjor.

Vipers har som mål å komme blant de 6 beste denne sesongen. I serieåpningen mot Flint fikk de seg en real kalddusj i første omgang, men de kom sterkt tilbake og vant kampen 19-18.

Vipers byttet trener i sommer, så det gjenstår å se om de spiller den offensive håndballen de har vært kjent for i mange år.

Flere debutanter

Hjemmepublikummet i dag vil få gleden av å se flere nye fjes med hjertet på brystet. Hele seks nye spillere har signert for Byåsen i sommer og fem av de kan bli å se i dagens kamp. Tonje Nøstvold, Terese Pedersen, Marta Tomac, Marte Smistad og Astrid Holstad kan alle bli å se i startoppstillingen til Valery.

June Andenæs spiller ikke dagens kamp da hun ikke er spilleberettighet før neste uke.

Det lønner seg

I år som i fjor kan du kjøpe billetter på forhånd til våre hjemmekamper. Det kan du gjøre hos Billettservice enten på telefon eller på nett.

I tillegg til at du slipper å stå i kø i billettluka eller i minibanken så lønner det seg!

Kategori Pris på nett
Pris i Bill.luke
Voksen 110
125
Student/Honnør 60 75
Barn 50 60
Adressabilletten 140

Alle priser er inklusive avgifter.

Klikk her for å kjøpe billetter!