En ting er sikkert. Byåsen hadde aldri klart å arrangere kampene i Trondheim Spektrum hvis det ikke hadde vært for de frivillige.

I Byåsen Håndball Elite er vi så heldige å en gruppe frivillige vi er utrolig stolte av. De gjør en fantastisk innsats vi ikke kunne vært foruten. Det er mer krevende enn mange tror å arrangere en håndballkamp og krever en del ressurser. Vi i Byåsen er utrolig heldige å ha en trofast gjeng som bidrar mye med alt fra å sette opp arenaskilt til å lage mat på håndballskoler. Oppgavene er mange.

Vi trenger alltid flere

Byåsen har mange år på rad vært årets publikumslag i serien og har absolutt ambisjoner om å fortsette i de rekker de kommende årene, men ville aldri klart dette uten våre frivillige. Vi er derfor hele tiden på utkikk etter flere frivillige som ønsker å bidra på kampdag. Oppgavene er mange, alt fra å være med å rigge, til å sitte i billettluka. Ingen bidrag er for små.

Til gjengjeld får du:

– Adgang til alle våre hjemmekamper

– Arrangementantrekk

– Anledning til å være med på bortekamper hvor vi reiser med buss

– Mat og drikke før hver kamp

– Invitasjon til arrangement i regi av Byåsen Håndball Elite

– Et hyggelig og spennende miljø

Er dette av interesse hører vi fra deg på e-post: post@byaasen.no eller ring kontoret .: tlf.nr 41102541