Førstkommende lørdag er det duket for ny Europa Cup kamp for Byåsenjentene, denne gangen mot ÉRD HC fra Ungarn.

 

Før denne matchen står alle gruppens lag med 2 poeng. ÉRD HC topper imidlertid gruppen foran Byåsen på 2. plass grunnet målforskjell. Det er dermed klart for et toppoppgjør i Europa når kampen blåses i gang i TRØNDERHALLEN (Levanger), lørdag kl. 18:00!

Etter forrige kamp i EHF Cup hvor vi sensasjonelt tok en historisk seier over Rostov Don er den denne gangen ungarerne som skal få møte trøndersk TÆL. Ungarerne har tidligere gjort det svært god i E-Cup. Sesongen 15/16 tok de seg til kvartfinalen i Cup Winners Cup mens de i 14/15 sesongen avanserte til semifinalen i EHF Cup.

ÉRD HC har i likhet med Rostov Don også flere verdensstjerner på laget, blant annet Andjela Bulatovic (Montenegro), spanske Mireya Gonzalez Alvarez og franske Mariama Signate. I tillegg har de gruppens toppscorer etter 2 runder, serbiske Katarina Krpez Slezak, som har scoret hele 20 mål på 2 kamper.

ÉRD HC tapte sin første kamp i gruppespillet mot Rostov Don (som vi vant mot) mens de slo tyske SG BBM Bietigheim som vi tapte mot i vår første gruppekamp. Gruppen er med dette helt åpen før helgens kamper.

Vi er klare for en svært spennende toppkamp i Trønderhallen lørdag kl. 18:00.

For å sikre oss 2 veldig viktige poeng i denne kampen håper jentene våre at publikum vil være med å fylle hallen og gi dem den gode og fulle støtten de så absolutt fortjener etter forrige rundes bragd!

Kommer du?