Byåsen Håndbal Elite kan med stor tilfredshet informere om at klubben nå har signert med Sofie Riseth (19) og Helle Kjellberg-Line (19), begge fra Stabæk HK. Begge har signert for BHE for 3 år.

Helle sier følgende om hvorfor Byåsen Håndball Elite: Jeg valgte Byåsen først og fremst fordi klubben virker veldig bra for min videre utvikling som håndballspiller og i rollen som målvakt. Klubben har vist meg et opplegg som er veldig profesjonelt hva gjelder alle sidene ved det å være en håndballspiller. Da tenker jeg på fysisk trening og teknisk/taktisk trening i hall samt bevisstheten rundt det å spille i en klubb som setter verdiene sine og kulturbyggingen sin høyt. Selv om spillegruppa er ung, er jeg ikke i tvil om at jeg kommer til å lære masse. Møte med trenerteamet har også vært positivt.

Sofie som har rollen som venstre kantspiller, sier følgende om sitt valg av klubb: Det er med stor glede at jeg skal spille i Byåsen Håndball Elite fra neste sesong. Valget av Byåsen ble lett med den mottagelsen jeg har fått av alle i klubben. Totalen Byåsen har å tilby er et meget godt treningsmiljø, gode trenere og individuelt gode spillere jeg kommer til å lære mye av. I det profesjonelle opplegget Byåsen har gjennom trenere, spillere, Olympiatoppen og støtteapparatet for øvrig, har jeg store muligheter til å utvikle meg som håndballspiller. Jeg gleder meg!

Samtidige poengterer både Sofie og Helle at tiden i Stabæk Håndball har vært veldig fin. Vi har mye å takke Stabæk Håndball for! Det gjelder både ledelsen, trenerne og lagvenninnene gjennom mange år i klubben. Tusen takk Stabæk Håndball og lykke til videre!

Vi ønsker begge velkommen til Byåsen Håndball Elite