Da er det kort tid igjen før trenere og spillere møtes til ny sesong. Noen spillere er borte fra fjorårets lag og nye spillere er klare til å sette sitt preg på laget. Det blir en meget spennende sesong på damesiden i Rema 1000 Ligaen. En uke med egentrening gjenstår før gruppa er i gang fra neste uke. Hoved trener Atle Oliver Johansen og Ass.trener Frode Bjerkan har fått noen meget spennende unge spillere inn i troppen og Kjersti Boge Solås som helt klart vil gi Byåsen en ny dimensjon når det gjelder skuddkraft fra distanse.

Av yngre spillere som er i troppen allerede skal det bli spennende å se om de som nå har vært i klubben noen år tar enda mer plass i årets sesong. Kristin Loraas Eirksson , Marie Rokkones Hansen, Mathilde Arnstad, Ane Bagøien Hjulstad som alle har spennende kvaliteter i sitt spill. Vi fikk se glimt av potensialet i fjor. Det er lite tvil om at alle fire har mye håndball i kroppen . Målvakt Helle Kjellberg – Line har nå jobbet i tospann med Annick Lipman i en hel sesong. Helt skadefri og klar til ny sesong. Sofie Riseth er fortsatt i opptrening.

Dette var litt om nykommere og de yngste i troppen. Troppen er så og si fulltegnet før oppstart. Mer om de etablerte i stallen senere i uken . Herlig å kjenne på at det nærmer seg ny sesong.