10-måls seier over Rælingen! – Byåsen
Arkivfoto: Thomas Karlsen / Karlsen foto

10-måls seier over Rælingen!

Rælingen holdt tett følge med Byåsenjentene de første 15. minuttene av kveldens kamp. Derfra og ut seile jentene sakte men sikkert ifra, og vant til slutt 35-25!

Byåsens startet med følgende oppstilling: målvakt Yasminee Channel Gluic, Oda Uthus, Julie Bøe Jacobsen, Ida Alstad, Maren N. Aardahl, Marie Rokkones Hansen og Maja Magnussen.

Det var gjestene fra Rælingen som tok ledelsen etter ca. 30 sekunders spill før Julie utlignet til 1-1 på kontring etter en fin redning fra Yasminee. Kun sekunder etter viste Yasminee, som skulle bli en av kampens store spillere, frem nok en god redning. Etter 3 minutters spill spiller Ida flott inn til Maren på strek som fører Byåsen i ledelsen med 2-1. En ledelse jentene aldri skulle slippe fra seg.

Etter halvspilt omgang ledet Byåsen 8-6. Lagene fulgte hverandre tett, med Byåsen som det førende laget. Tidligere Rælingenspiller Julie briljerer og satte inn 4 av 5 skudd i kampens første 12 minutter. I tillegg står målvakt Yasminee svært godt bakerst.

Etter 18 minutters spill tok Rælingen sin første time out, stillingen var da 10-7 til Byåsen. Timeouten skulle ikke vise seg å ha noen særlig virkning for gjestene, men Byåsentrener Atle Oliver Johansen hadde tydelig brukt den godt, for etter ytterligere 4 minutters spill ledet Byåsen med 5 mål, 13-8.

Første omgang ga oss mange flotte mål, gode enkeltprestasjoner samt et kollektivt spill som gjør at jentene fremsto som svært solide.

Byåsen gikk til pause på stillingen 18-12.

Andre omgang startet litt «rufsete» hvor jentene innledningsvis fremsto som litt passive i forhold til første omgang, og etter 10 minutters spill tok Byåsentreneren time out. Byåsen ledet da 21-16.

Midtveis ut i omgangen virker det som om jentene setter inn et ekstra gir. Derfra og inn ser jentene seg aldri tilbake og cruiser jevnt og trutt ifra Rælingen

Da kampen blåses av står det hele 35-25 på måltavla! Julie Bøe Jacobsen rundspiller til tider sine gamle lagvenninner og blir banens beste spiller med totalt 6 mål. På totalt 3 kamper mot Rælingen denne sesongen har hun satt inn utrolige 26 mål!

Målvakt Yasminee Channel Gluic står igjen en meget god kamp og noterer seg for 15 kvalifiserte redninger totalt ifølge undertegnedes statistikk.

Våre målscorere: Maren N. Aardahl 2, Anna Bjørke Kallestad 2, Teo Tomac 2, Caroline Aar 3, Ida Alstad 5, Maja Magnussen 2, Astrid M. Holstad 3, Oda Uthus 4, Ida Hernes 2, Marie Rokkones Hansen 4, Julie Bøe Jacobsen 6.

Vi gratulerer jentene våre med en flott oppvisning og seier!

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)