10-målseier i feststemt Spektrum – Byåsen

10-målseier i feststemt Spektrum

Over 2000 mennesker hadde tatt turen til Trondheim Spektrum onsdag 18.februar, da det var håndballfest i Trondheim. Byåsen møtte Fredrikstad klokken 18:00 og det var fantastisk stemning fra første minutt. Byåsen tok føringen fra første sekund, og allerede minutter ut i første omgang hadde trønderne en ledelse, de aldri ga slipp på gjennom hele kampen. Det nærmeste Fredrikstad klarte å komme seg var 2 mål bak. Til pause var stillingen 12-9, og derfra var det full kontroll fram til sluttsignalet gikk. Resultatet ble hele 30-20 og Byåsen tok med seg to nye poeng.

«Deilig og viktig seier. Viktig fordi vi befestet 5. plassen og holder presset på Tertnes og Oppsal over oss. Det jeg gleder meg mest over var en virkelig solid forsvarsinnsats, som sammen med Ingrid gjorde det meget vanskelig for Fredrikstad å score mål. I andre omgang ble vi også skarpere på kontra og angrepsspill, og kunne derfor hive en komfordabel seier hjem». – Claus Mogensen

Byåsens beste spiller ble nummer 23 Maria Hjertner, som satte hele 8 mål i nettet.

Rett etter Byåsens kamp spilte Kolstad Herrer mot Kristiansund i førstedivisjon. Kolstad gruste Kristiansund hele 28-15, og fortsetter å ligge an til opprykk til eliteserien neste sesong.

Takk til TrønderEnergi som var dagens kampsponsor på begge kamper, det ble en skikkelig FÆST!