2. plass etter overkjøring av Skrim – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

2. plass etter overkjøring av Skrim

Byåsen kjørte over Skrim Kongsberg i søndagens kamp, og fikk med dette sin syvende seier på de åtte siste kampene. Seieren ble til slutt på solide 24-37. I tillegg gikk Oppsal seirende ut av oppgjøret mot Tertnes. Vi er dermed på en foreløpig 2. plass i årets serie og for alvor med i medaljekampen hvor en sølvmedalje helt klart er innenfor rekkevidde.

Etter seieren blir resultatene av de 2 kommende kampene mot HK Halden og Tertnes svært avgjørende. Disse oppgjørene vil få stor betydning for Byåsens medaljemuligheter. En stor fordel for oss er at begge disse kampene er hjemme i Trondheim Spektrum, forhåpentligvis med fulle tribuner.

Oppgjøret mot Skrim var en kamp hvor trener Mogensen fikk rullert mye på laget, slik at flere spillere fikk spilletid. De fleste av våre spillere tegnet seg også på scoringslisten.

Byåsentrener Claus Mogensen sier følgende om kveldens oppgjør: “En solid præstation gav 2 nye dejlige point.

Vi fik en rigtig god start på kampen, hvor Andrea tog det meste, og via godt kontraspil fik vi hurtigt en føring på 3 mål. Derfra var der ingen tvivl, hvem som var bedst på dagen.

Det glæder mig, at vi har fået stabilitet i forsvarsspillet. Det bringer en af vores største styrker, kontraspillet, i spil, og så er det svært at vinde over os. Yderligere var det dejligt at se, at uanset hvordan vi stillede op, var vi det bedste hold på banen, så det har været en rigtig god dag”.

Emilie Hegh Arntzen uttaler dette om kampen: “Andrea sørger for at vi får en god start med flere flotte redninger som vi klarer å omgjøre til kontringsmål. Brenner litt mange 100%-sjanser, men alt i alt en bra kamp hvor alle slipper til og gjør det bra! Vi er fornøyde med seieren borte mot Skrim!”.

Banens beste spiller ble Marie Henriksen som satte inn 5 mål. Vår toppscorer ble Maria Hjertner med 7 mål.

Andre målscorere: Maren Nyland Aardahl 4, Emilie Hegh Arntzen 4, Kristin Venn 4, Maren Gundersen 1, Silje Waade 3, Oda Uthus 2, Jenny Grøtan 2, Marit Røsberg Jacobsen 5.