24 PÅ TO KAMPER – Byåsen

24 PÅ TO KAMPER

Etter to tette bortekamper kan Byåsen nå bygge seg opp til neste ukes hjemmekamp mot Aker. To spillere som har hatt en flying start i Januar er Anna Kallestad og Julie Bøe Jakobsen. Julie er motoren i laget som løper og takler gjennom hele kampen. Er engasjert i alt som skjer i løpet av 60 minutter både gjennom spill og meningsytringer. Alltid klar for å gi forsvar store utfordringer på forflytning. Stadig i utvikling å har satt noen finter det lukter svidd av . Høydepunkt mot Fredrikstad da hun åpnet hele forsvaret .

Julie og Anna er godt i gang med forberedelser til Aker kampen

Anna Kallestad har prikket hele 14 baller i mål på årets to første kamper. Mot Fredrikstad satt hun de siste fem når kampen sto og vippet . Avsluttet med en under arm fra venstre posisjon. Anna har gått gradene via Os , Viking TIF, Sola før hun havnet i Byåsen Håndball Elite. Erlend Lyssand, Joar Gjerde og Tore Johannessen er trenere som Anna har hatt på veien frem til i dag. Julie Bøe Jakobsen har vært i Nit – Hak og Rælingen før hun kom til Trondheim. Julie og Anna ligger topp tre på scoring snitt med Ida Alstad i mellom seg. Dette er spillere som spiser og sover håndball 24/7 og får betalt for det over tid. Stallen vi har i dag bygger hverandre opp gjennom hver trenings uke, sier Atle Oliver Johansen som er fornøyd med trenings kulturen i dagens Byåsen Håndball Elite tropp.

Nå Venter en trening uke som gradvis vil handle mer og mer hjemmekampen mot Aker neste Onsdag kl. 18 00 i Trondheim spektrum. Vi håper på flere fulltreffere fra Julie og Anna i kampene som kommer fremover.