3 nye år på Kristin! – Byåsen

3 nye år på Kristin!

Det er med stor glede vi nå kan meddele at Kristin Venn, en av landets desidert beste venstre kantspillere, har signert for 3 nye år for Byåsen.

Kristin blir med dette å finne med hjertet på brystet i første omgang ut sesongen 2020/2021.

 

Kristin har vært i Byåsen Håndball Elite siden 2013. Hun er med dette en av spillerne med stor og lang rutine, og en av våre fremste og største profiler, både utad og innad i laget. Hun er en dyktig forsvarsspiller, i tillegg til at hun er en av lagets mestscorende. Som spiller er hun også veldig spektakulær.

 

Som begrunnelse for hvorfor hun valgte å forlenge med Byåsen uttaler Kristin at hun trives veldig godt i klubben samt at hun føler at noe stort er på gang. Hun har et ønske om å spille i Champions League, og mener at dette ønsket er innenfor rekkevidde om noen år.

 

Kristin har lang erfaring med spill med det norske flagget på brystet. Hun debuterte i landslagssammenheng allerede tilbake i 2010 (pikelandslaget), og markerte seg allerede den gang med hele 7 scoringer. Etter den tid har hun også vært innom Norge Rekrutt før hun i juni 2017 debuterte på det norske kvinnelandslaget (Håndballjentene). I ettertid har hun takket nei til videre landslagsspill for å konsentrere seg fullt om Byåsen og kommende studier.

 

Hun er en av nøkkelspillerne for Byåsen for å nå det uttalte målet «BHE 2020», prosjektet som går ut på at laget blant annet skal ta seriemesterskapet hjem.

 

Vi er svært glade for å ha Kristin med på laget i 3 nye år!

 

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)