30 år med Byåsen – Byåsen

30 år med Byåsen

Fame Fotografene og Adidas er to av våre hovedsamarbeidspartnere og en del av Første Sekser'n. Det har de også vært i 30 år.

Å følge en klubb i tykt og tynt i 30 år er ganske unikt i norsk idrett. Det er ikke mange idrettsklubber i Norges som kan se tilbake på et så langvarig samarbeid. Fame Fotografene og Adidas har fulgt toppklubben i 30 år, helt siden oppstarten i begynnelsen av 80-tallet.

Adidas har vært utstyrsleverandør til Byåsen i alle år og det er det få, om ingen, andre i Norge som kan skilte med. Når vi ser tilbake på historien og det utstyret Byåsen har spilt med har utrolig mye skjedd. Teknologien innen idrettsutstyr har forandret seg totalt, og bra er det.

Fame Fotografene har tatt bilder av Byåsenjentene vært eneste år helt siden oppstarten av klubben. Det er ganske unikt. Også på denne fronten har mye skjedd i løpet av 30 år og bildene blir bare bedre og bedre.

I siste seriekamp på hjemmebane denne sesongen ble det markert.

Bildet: fra venstre, Øystein Eikrem fra NorContact på vegne av Adidas og Ida Melhuus fra Famefotografene som begge mottok 30 røde roser fra Byåsens daglig leder, Torbjørn Balstad

Byåsen Håndball Elite takker for samarbeidet så langt og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer.

(Byåsen)