36-15 i første hjemmekamp – Byåsen

36-15 i første hjemmekamp

og en fin avslutning av "Håndballuka 2013 i Trondheim"

Denne ettermiddagen ble en flott håndballavslutning på håndballuka og over 2300 tilskuere hadde tatt turen til Spektrum.

Først ut var herrenes lokaloppgjør i 1.div hvor Kolstad med Steffen Stegavik i spissen utklasset Strindheim med hele 43-23.

Så var det Bysåenjentenes tur i eliteserien mot Flint Tønsberg som også endte med utklassing. med hele 36-15.

Søndagens kamp ble aldri spennende i Trondheim Spektrum. Byåsens trener Claus Mogensen var mest fornøyd med kontra dekking  og at alle spillerne fikk godt med spilletid.Etter en litt treg første omgang hvor Byåsen gikk til pause med en 12-6 ledelse, ble andre omgang en mer fartsfull opplevelse for  publikum.

Forsvaret satt gjennom hele kampen, men det som var litt nølende angresspill i første omgang, ble det sving på i andre omgang. Seieren ble tilslutt på 36-15.

Alle fikk sine minutter på banen og det ble en god gjennomkjøring før den tøffe bortkampen mot Stabæk kommende onsdag.

Dagens målscorere: Maren Aardahl (1), Tonje Nøstvold (4), Kristin Venn (3), Teodora Tomac (5), Silje Waade (4), Astrid Holstad (1), Marie Henriksen (2), Inga Berit Svestad (4), Raja Toumi (7), Camilla Herrem (1), Jenny Grøtan (4).

#EnForLaget: Inga Berit Svestad

Toyota Hell Bil var dagens kampsponsor og salgssjef Roald Nilsen likte det han så, dette blir et spennende lag å følge med fremover.