Medaljekamp i Kristiansand – Byåsen

Medaljekamp i Kristiansand

I dag reiser Byåsenjentene til Aquaramahallen i Kristiansand for å spille omkamp mot Vipers Kristiansand i Grundigligaens 14. serierunde.23996185679_95388c6508_o

Den opprinnelige kampen ble spilt i Kristiansand søndag 8. november, en kamp Byåsen vant 24-25. Etter kampen leverte Vipers en protest, da de mente at sekretariatet hadde registrert ett mål for mye til Byåsen. Protesten ble tatt til følge av Norges Håndballforbund, og omkampen ble berammet til 3. februar 2016.

Før kveldens kamp ligger Vipers på 4. plass med 20 poeng, mens Byåsen ligger på plassen bak med 19 poeng. Larvik leder tabellen med 24 poeng. Dersom Byåsen reiser seirende fra Kristiansand i kveld vil vi ligge likt i poeng med Tertnes på 2. plass. Det er svært tett i toppen og det vil derfor være en knallhard kamp om de første plassene i årets serie.

Vi har hatt en meget god start på nyåret med 4 seire av 5 mulige. Jentene lover å gi alt for å fortsette denne trenden i Aquaramahallen i kveld. De skal virkelig gi Vipers kamp om en foreløpig 2. plass i årets liga. Byåsens kaptein, Marie Henriksen, som ble vår toppscorer og banens beste spiller i den opprinnelige kampen, har svært lyst til å vise Vipers hvilken skute som holder stødigst kurs.

Kampen kan du se på Eurosport Norge med sendestart kl. 18:45. Avkast er klokken 19:00.

Vi minner samtidig om neste hjemmekamp som er onsdag 17. februar kl. 18:30. Da gjester Halden HK Trondheim Spektrum. Forrige kamp mellom disse lagene endte 23-26 favør Byåsen. Vi trenger all den hjelp vi kan få i denne kampen. Vi håper vi i år igjen kan befeste vår posisjon som det laget i Grundigligaen som har flest tilskuere på våre hjemmekamper. Det å være årets publikumlag er til uvurderlig hjelp for de fantastiske jentene våre på parketten. De elsker at det koker! De får da enda mere “guts” og ytterligere lyst til å gi noe tilbake til det trønderske publikum. Derfor håper vi at dere igjen vil bli med oss å fylle hallen og hjelpe jentene frem til nok en viktig seier mot Halden. Nå teller poengene mer enn noen gang! Vi håper vi ser dere i Trondheim Spektrum onsdag 17. februar.