3T blir Byåsen-sponsor – Byåsen

3T blir Byåsen-sponsor

3T Treningssenter er stolte over å kunne gå inn som støttespiller til det de mener er ”Norges råeste håndballag”!

 

– For 3T er det viktig å legge til rette for aktivitet og idrett blant barn og unge. Vi ønsker derfor å støtte Byåsen-jentene som de forbildene de er for de yngste håndballspillerne i Trondheim, sier Monica Halvorsen Berg, kommunikasjonsansvarlig i 3T.

 

Felles verdier
3T trekker også fram felles verdier og Byåsens mangeårige posisjon som kvalitetsklubb i regionen, som avgjørende for samarbeidet.

 

– Byåsen Elite har i mange år vært en trøndersk stolthet, og har bidratt til å løfte Trondheim frem når det kommer til idrett og håndball. Lagets verdier går hånd i hånd med 3T sine, og vi er stolte over å kunne være en del av støttespillerne til Norges råeste håndballag, sier Berg.

 

Stort engasjement
Avtalen gjelder fra 1. juni og strekker seg over 3 år. Daglig leder i Byåsen Håndball Elite, Mona Ulvin, er veldig glad for at 3T nå blir en av klubbens største partnere.
– Det engasjementet 3T allerede har vist på så kort tid, lover godt for samarbeidet videre. Vi gleder oss til veldig til fortsettelsen, sier Ulvin.

 

Med sine nesten 40 000 medlemmer er 3T Midt-Norges største treningssenterkjede, og en ideell samarbeidspartner for Byåsen. Ikke minst for spillerne, som nå får tilgang til topp treningsfasiliteter på alle 3T-sentre rundt om i byen.

 

– Det er viktig for oss å kunne inngå en avtale med en så solid bedrift med trønderske røtter, så dette er en avtale vi setter stor pris på, sier Ulvin.