4 av 4 mulige i pinsehelgen – Byåsen

4 av 4 mulige i pinsehelgen

Sverige, Portugal, Danmark og Spania måtte alle se seg slått av et godt manskap fra Norge.

Byåsens Silje Waade storspilte for Norge i helgens turnering. Hun ble toppscorer i to av fire kamper.

Første motstander i turneringen var Danmark og de møtte et norskt lag som var svært solide bakover. Trener Pål O. Jensen var strålende fornøyd etter kampen. Silje scoret 6 mål i dette oppgjøret.

På lørdag spilte Norge to kamper, den første mot Portugal og den andre mot vertsnasjonen Sverige. Portugal ble beseiret 29 – 24 etter at Norge hadde litt mer feilpasninger og uklare handlinger enn i turneringens første kamp.

Mot Sverige ble det langt tøffere for de norske jentene. Svenskene spilte godt og forstyrret det norske spillet bra. Til pause ledet nabolandet 16 – 14. I andre omgang var det et helt annet norskt lag som entret banen. Norge var langt mer samspilte og de la om til 3-2-1 forsvar, noe som forvirret svenskene. Norge vant til slutt 28 – 26 og Silje ble nok en gang toppscorer. Denne gangen med 7 mål.

Spania var siste motstander i turneringen og også de fikk møte et sterkt norskt lag. Spanjolene ble beseiret 31 – 25 og Silje scorte 4 mål i denne kampen.