6 Byåsenspillere på landslagssamling i Frankrike – Byåsen
01.Feb 2017. Seriekamp GRUNDIGligaen Kvinner i Stjørdalshallen mellom Byåsen - Sola. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

6 Byåsenspillere på landslagssamling i Frankrike

Hele 6 spillere er tatt ut fra Byåsen til å representere Norge.

På A-landslaget er Emilie Hegh et naturlig valg, mens Marit R. Jackobsen også får sjansen. Det gleder vi oss over og er sikre på at hun vil gjøre en god turnering. Hun vil tilføre det norske laget en ny dimensjon, både som forsvarsspiller og ikke minst i angrepet.

Blant rekruttene har vi 4 spillere som representerer Byåsen. Begge keeperene Andrea Pedresen og Tonje Lerstad er de to Mads Olsson, Norges keepertrener, har størst tro på. De har hatt en veldig god utvikling denne sesongen og får nå sjansen til å vise de franske damene hvem som er best.

Kristin Venn er endelig med igjen, og ballartisten fra Skaun skal vise frem sitt artisteri for et kravstort publikum i Frankrike. Sammen med Moa Høgdahl er jeg sikker på at Byåsenjentene vil markere seg veldig positivt denne helgen.

Vi i Byåsen er veldig stolte av å ha så mange talenter med i slike sammenhenger. Det viser at det jobbes godt med rekrutteringen av spillere. NB! Kristin Loraas (01) og Tuva Høve (00), begge fra Byåsen er med 00-landslaget til Romania i helgen.