60 nervepirrende minutter som ender med 2 poeng. – Byåsen

60 nervepirrende minutter som ender med 2 poeng.

I kveld møtte Byåsen Håndball Elite, Tertnes Håndball Elite i Haukelandshallen. Det var en viktig kamp for begge lag, men Byåsen trakk det lengste strået og vinner med 1 mål.

Roger Kvannli uttaler: «Dagens kamp mot Tertnes var ventet å bli tett. De har mye å spille på, derfor var det vanskelig å være 100% forberedt på hvordan Tertnes kom til å spille. I starten av kampen klarte vi ikke å være like aggressive som i de siste kampene. Vi ligger under fra start og etter 15 minutter er stillingen 9-4 til Tertnes. Vi tar time out, og skifter forsvarsformasjon til 5-1 med Moa foran. Det fungerer veldig bra og vi begynner å ta igjen Tertnes. Til pause står det 12-9 til Tertnes. I andre omgang senker Tertnes tempoet på kampen og spiller nesten hele omgangen 7 mot 6. Dette klarer vi å stå imot og setter større fart fremover. Veldig bra forsvarsspill og keeperspill gjør at vi bare slipper inn 8 mål i 2.omgang. En fantastisk lagseier!»

Moa Högdahl blir kåret til banens beste for Byåsen.