UNGE TRØNDERE TAR PLASS I BYÅSEN HÅNDBALL ELITE – Byåsen

UNGE TRØNDERE TAR PLASS I BYÅSEN HÅNDBALL ELITE

Det har ligget litt i luften en stund. Noe er i ferd med å skje med de yngste i spillergruppa til Byåsen Håndball Elite. Det har vært spilt mange kamper på flere arena å vi ser at de tar store steg i hverdagen. De av oss som følger Byåsen Håndball Elite på treningsfeltet har sett at kampene på trening blir tøffere og tøffere i takt med at ungdommen tar nye steg og utfordrer de etablerte i spillergruppa. Det er akkurat slik det må være for at laget og klubben skal utvikle seg. Det vises også godt på tabellen. Det hadde vært umulig uten god treninghverdag å ligge topp tre i Rema 1000 ligaen.

Kristin Loraas Eiriksson har dundret inn mål for 2.divisjon og vært mye mer synlig i sitt spill på treninger den siste tiden. Det resulterte i spilletid mot Fana. En tillit hun tok godt vare på og dundret uredd løs på kassa. En spillestil som kombiner skudd fra distanse, gjennombrudd god forståelse og forsvar. God til å se rom og har temposkifter i sitt spill.

Ane Bagøien Hjulstad er en klassisk hardtarbeidene spiller som sakte , men sikkert tar steg i eget spill . Bakover på banen har hun vært en bauta for 2.Divisjon denne sesongen. Trener team i Byåsen Håndball Elite ønsker seg flere skudd og gjennombrudd fra Ane. Det skytes mer og hun tar oftere ansvar med ball. Det er sjelden noen blokker henne når hun tar sats å går i lufta. Samarbeidet med Marie Rokkones Hansen er medfødt og noe de har utviklet opp gjennom ungdommen. Valgene blir stadig bedre og tempoet i spillet øker.

Mathilde Arnstad har en markert spillestil med tydelige sperrer og tøft duellspill bakover på banen. Er rolig i avslutningsfasen og ser ut til å vurdere skuddplassering. Det er ikke alltid like lett å komme helt ny i en tropp midt i en sesong, men det har Mathilde helt klart gjort på en flott måte. Jobber hardt på alle økter å har helt klart løftet spillet siden første økt med Byåsen Håndball Elite. Konkurransen er tøff da det er tre strekspille som kjemper om en plass. Mathilde er en av flere yngre spillere som er med å skjerper nivået på trening . Anbefaler alle å få med seg en spillsekvens på Byåsen Håndball Elite trening. Der er det full tenning og vinnerviljen ligger tykt utpå alle spillere.

Åsa Rønning Almberg har knapt kommet innom døren å vi ser allerede en spiller som bekler både det å spille høyre kant og høyre bakspiller . Totalt uredd kaster hun seg inn i situasjoner og er opptatt av å lære alt hun kan om måten Byåsen Håndball Elite har lyst å spille håndball. Har god tyngde overføring i sitt gjennombrudd spill og kan det å dra med seg en spiller for å slå om i motsatt retning. En spennende forståelse for rom og kan forflytte seg over flere soner. Det skal bli meget spennende å følge utvikling utover våren og inn mot neste sesong.

Tar vi med Marie Rokkones Hansen, Helle Lie Kjellberg, Sofie Riseth , Anna Huse og Julie Bøe Jakobsen som også er en del av et meget ungt og spennende Byåsen Håndball Elite, så er det lite tvil om at jobben som legges ned på treningsfeltet og i lokalene til Olympiatoppen hver uke hele året gir resultater. Bak de som allerede er en del av troppen jobber hospitanter med sin utvikling gjennom hospitering, fysisk trening i samarbeid med vårt trener team. Det er lite tvil om at Byåsen Håndball Elite bygger på et godt fundament for fremtiden med å skynde seg langsomt med fokus på å utvikle lokale spillere. Dagens trener team er klokke klare på at de skal utvikle spillere som er tilpasset spillestilen med høyt tempo og attraktiv publikums vennlig håndball. De har kartlagt og har god oversikt over alt som rører seg av Trønderske spillere og ellers. Det at de unge tar steg når de kommer inn i en godt utviklet trenings hverdag der trenings kulturen er satt gjør det enklere å ta nivå og bli en del av kollektivet, sier Atle Oliver Johansen .

Atle og Frode har all grunn til å smile med den utvikling de ser i dagens Byåsen Håndball Elite tropp.

Har du som trener,spiller eller lag lyst å komme på trening for å se Byåsen Håndball Elite på treningsfeltet, så send mail til asgeir@byaasen.no eller ring 45967751.