Får vi en tidlig julegave? – Byåsen
Dagens beste spiller ble Ida Marie, gratulerer!

Får vi en tidlig julegave?

Søndag 18. desember spilte vi den siste kampen før juleferien. Vi møtte Aker, og kampen ble som antatt. To lag gikk på banen med et intenst ønske om seier.

Lagene fulgte hverandre tett fra starten av kampen, men inn mot slutten av første omgang leder vi med 7 mål. Morsomt å se at målene kommer fra alle posisjoner på banen, blant annet 8 mål til sammen fra begge kantene våre før pause. Vi går til hvilen på stillingen 12-17 i vår favør.

I andre omgang siger Aker sakte innpå og etter noen tekniske feil og en 2. min. på Caro så ligger de bare to mål bak, 20-22.

Etter kvarteret spilt tar Byåsen en timeout. Rett i etterkant av praten setter vi 4 mål bak deres målvakt, Aker derimot klarte å sette en i vårt nett. Det var egentlig der kampen ble avgjort, dommeren blåste i fløyta på spilte 60 min og sluttresultatet ble 25-31. Verdifulle poeng ble med hjem til Trondheim.

Maria Hjertner ble vår toppscorer med 9 fulltreffere, mens Ida Marie Syversen Kallhovd ble vår beste spiller.