Norge var overlegne – Byåsen

Norge var overlegne

Norge storspilte i trilleroppgjøret mot Danmark i Herning i kveld.

Norge gikk ut og storspilte fra første minutt i kveldens semifinale i EM. Etter drøye 7 minutter ledet Norge 0 -5 og det tok danskene 7 minutt og 29 sekunder for å score sitt første mål. Norge var det desidert beste laget i første omgang og til pause var stillingen 10 – 14.

Ida startet kampen for Norge og fikk sitt mål etter drøye 2 minutter. Camilla kom innpå litt senere i kampen og scorte sitt etter drøye 37 minutter.

Norge fortsatte sitt storspill i 2. omgang og vant til slutt 19 – 29. Danmark ble rundspilt av håndballjentene og Kaptein Gro Hammerseng ble kåret til banens beste.

I dagens første semifinale mellom Romania og Sverige vant de svenske jentene til slutt 23- 25 i det som var en utrolig spennende kamp. Dermed blir det et historisk finaleoppgjør mellom nabolandene i morgen klokken 17:00 på TV2.

byaasen.no gratulerer jentene med den sterke seieren over Danmark og ønsker dem lykke til mot Sverige i finalen!