Byåsen fremdeles best – Byåsen

Byåsen fremdeles best

Byåsen vant kveldens lokaloppgjør mot Levanger.

Det var duket for en håndballfest av de sjeldne i Trondhem Spektrum i kveld. Først ut var 2. divisjonskampen mellom Kolstad og Charlottenlund. Herrene til Kolstad var det sterkeste laget og vant 34 – 25.

Etter herrekampen var det duket for sesongens store lokaloppgjør i Postenligaen. På motsatt banehalvdel sto Levanger og det var lenge jevnt mellom lagene.

Fulgte hverandre

Byåsenjentene ble tett fulgt av jentene fra Nord-Trøndelag og etter vell halvspilt første omgang var stillingen 8 – 8. Det jevne spillet fortsatte ut omgangen og til pause ledet Byåsen med ett mål, 13 – 12.

Sterk start

Etter hvilen hadde Byåsenjentene bestemt seg og de satte opp tempoet betraktelig. Mål etter mål gikk inn bak Levanger forsvaret og drøye 8 minutter ut i omgangen ledet Byåsen 18 – 14.

Byåsen holdt tempoet, selv om Levanger holdt følge en stund. Til slutt viste tavla 29 – 25 og Byåsenjentene stramet grepet rundt andre plassen i Postenligaen 11/12.

Marta Tomac

Byåsens Marta Tomac leverte en forrykende kamp og ble toppscorer med 9 mål. Hun mottok også kampens bestemannspris fra kampsponsor SpareBank1 SMN.

Levangers beste spiller i dag ble Silje Katrine Svendsen.

Byåsens målscorere: Marta Tomac 9, Raja Toumi 5, Tonje Nøstvold 4, June Andenæs 4, Mari Molid 3, Inga Berit Svestad 2, Hanna Yttereng 1, Camilla Herrem 1.