Fantastisk ramme – Byåsen

Fantastisk ramme

Kveldens storkamp i Trondheim Spektrum endte med tap for Byåsenjentene. Dog ble det en flott serieavslutning i et nesten fullsatt Spektrum, hvor kampens kampsponsorer, SpareBank 1 SMN, TrønderEnergi og Adresseavisen bidro sterkt med både klapperser, give a way's og annen moro.

Det var duket for sesongens store håndballkamp i Trondheim Spektrum. Byåsen – Larvik trakk godt over 3000 tilskuere og med mye liv og røre i hallen, ble det en fin ramme rundt kampen.

Tøff start

Gjestene åpnet som ventet hardt i kveldens kamp. Fem kjappe mål gjorde det til at Valery Putans tok timeout på stillingen 1 – 5. Da var det spilt knapt åtte minutter.

Etter timeouten satte Larvik ytterligere trykk på hjemmelaget, men etterhvert kom Byåsen seg ordentlig i gang. Til pause var stillingen 6 – 10.

RBK-show

Mens lagene var i garderoben i hvilen gikk seks Rosenborgspillere og seks samarbeidspartere ut på banen og vartet opp med tre fotballkamper. . I tillegg kunne man kjøpe billetter til RBKs åpningskamp på Lerkendal mot Brann, søndag 25.mars.

Fantastisk stemning

Etter hvilen var lagene jevngode. Larvik holdt avstanden, men Byåsen hang med. Halvveis ut i omgangen ledet Larvik med fem mål, 10 – 15.

Et fantastisk publikum gjorde rammen rundt kampen elektrisk. Solid trampeklapp og ellevill jubel når Byåsen scorte satte gåsehud i samtlige spillere.

Selv om Larvik ble hakket for tøffe denne gangen ble det god underholdning. Og når Camilla Herrem satte inn en flyver på Cecilie Leganger løftet nesten taket seg i Trondheim Spektrum.

Kampen endte til slutt 14 – 19. En kamp med veldig få mål og to gode målvakter.

Terese Pedersen ble kåret til Byåsens beste spiller, mens Cecilie Leganger ble kåret til Larviks beste. Begge mottokk bestemannsprisene fra dagens kampsponsorer.

Byåsens målscorere: Camilla Herrem 4, June Andenæs 3, Raja Toumi 2, Tonje Nøstvold 2, Hanna Yttereng 1, Marta Tomac 1, Ida Alstad 1.

Byåsen 2×2 min. Larvik 1×2 min.