Første stikk til Byåsen – Byåsen

Første stikk til Byåsen

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen.

Det ble en tett affære i Nadderudhallen tirsdag kveld. Lagene fulgte hverandre gjennom hele første omgang, men Byåsen-jentene var hele tiden ett hakk foran. Til pause var det rød ledelse med 14-13.

Andre omgang ble ganske lik første. Byåsen kom foran med 3, men med en utvisning klarte Stabæk og redusere og henge seg på igjen. Midt i 2. omgang klarte blåtrøyene å karre til seg en 2-måls ledelse til 21-19, men Byåsen svarte fort og kom opp til uavgjort. Ut kampen fulgte lagene hverandre som skygger, men jentene tok med seg ett positivt utgangspunkt til returkampen på søndag.

– Vi kjemper godt gjennom kampen med de resursene vi hadde tilgjengelig. Med mange spillere utilgjengelige på grunn av skader ble det noen alternative oppstillinger i perioder. Nå skal vi bruke de neste dagene til å justere oss til returkampen, sier Tonje Nøstvold.

Målscorere ble Tonje (8), Ida (5), June (3), Teodora (3), Raja (3), Silje (2) og Inga Berit (2).

Søndagens returkamp blir skjebnekamp med tanke på kvalik plassen i Champions League  neste sesong.