Et tap men en seier – Byåsen

Et tap men en seier

Vi sikret 5.plassen!

Det ble tap for Byåsen jentene den 25. mars mot Larvik, i en kamp som aldri ble spennende . Larvik tok ledelsen fra start og til pause sto det 17-9 til Larvik. Det var aldri tvil om  hvem som skulle vinne. Forsvaret til Byåsen gjorde ingen god jobb denne dagen, og ga Larvik  for mange gratis sjanser. I angrep ble det for mange tekniske feil, og vi klarte ikke å komme opp til det nivået de pleier å ligge på.  Sluttresultatet ble 39-21. Mari Molid tidligere Byåsen spiller, debuterte for Larvik i gårsdagens kamp. Hun scoret sitt første mål etter 22 minutter i andre omgang.

Vipers tapte mot Skrim på hjemmebane, det gjorte at Byåsen sikret seg 5.plassen, som var målet for sesongen. Byåsen spiller åttendedelsfinale mot laget som tar plass nr.  7. eller 8. Kampene spilles onsdag 8.april (borte) og søndag 12.april (hjemme).

Dagens toppscorer ble Kristin Venn med 5. mål.

Øvrige målscorere ble: Maren G. 4, June 3, Marie 2, Maria 2, Marta 1, Vera 1, Astrid 1, Emilie 1, Marit 1

Toppscorer for Larvik ble: Anja Hammerseng-Edin og Linn Jørum Sulland med 7 mål hver.