Seier mot Vipers – Byåsen

Seier mot Vipers

Etter en skuffende start på året borte mot Glassverket som endte med tap, var det et motivert lag som ville vise seg frem fra en bedre side mot Vipers.

Jentene åpnet godt i friskt tempo og tok ledelsen fra start,  10-2 sto det etter vel 13 minutter spilt, men så gikk det noe tråere. Vipers fightet seg inn i kampen igjen og i det 21 min av 1.omgang sto det 10-7. De siste 10 minuttene viste Byåsen at de hadde til hensikt å gå til pause med ledelse og det lyktes de med,16-12 ble pauseresultatene.

2.omgang startet Vipers som Byåsen gjorde i 1.omgang så etter 13 min hadde Vipers knepent inn på ledelsen til 19-17.  2-3 mål foran var Byåsen helt frem til det 20 min. da gikk de sakte men sikkert fra og kunne slippe jubelen løs da sluttsignalet gikk og klokka viste 31-24.

Toppscorer ble Silje Waade med 6 fulltreffere og øvrige målscorere Raja 5, Tonje 5, Camilla 4, Marie 4, Teodora 4, Maren 3.