To poeng mot Oppsal – Byåsen

To poeng mot Oppsal

29-21 seier ble det mot Oppsal onsdag 15.januar og to viktige poeng.

Byåsen var aldri truet men spillet var av variabel karakter. Etter en god innledning var det en periode med tekniske feil,  bomskudd og lite agressivt forsvar.  De var opp i en 6 måls ledelse halvspilt ut i 1.omgang og ved pause sto det 15-11 til vertene. 2.omgang var det aldri i tvil, til tross for at bortelaget krympet ledelsen en periode i 2.omgang til kun 3 måls ledelse, 19-16 men da ville Byåsen jentene det annerledes og gikk fra.

Kampen endte 29-21 og det var gledelig med alle utespillerne på scoringslista.

Hovedtreneren oppsummerer kampen slik:

Kampen mot Oppsal bød på en sikker seier, 30-21 hvor det var positivt at alle utespillerne kom på scoringslisten. Ytterligere var det igjen godt med fart i spillet, og laget seg til mange fine målsjanser, hvor utnyttelsesprosenten burde ha vært noe bedre. Forsvarsmessig hadde vi kontroll hele kampen,  så vi tar med oss selvtillit mot søndagens viktige bortekamp mot Tertnes.