Byåsen fosser frem – Byåsen

Byåsen fosser frem

Byåsen er stadig med i NM og etter 12-målsseier mot Fana onsdag 28. september, er det Vipers Kristiansand som blir motstander i kvartfinalen

Etter en litt jevn start i Slåtthaughallen, tok Byåsen etterhvert en 2-måls ledelse, som økte til 7 mål til pause. Stillingen var 12-19 til Byåsen da det hadde gått 30 minutter, og Byåsen så seg aldri tilbake i 2. omgang.

Samtlige av våre utespillere fikk satt minimum 1 mål i Fanas målnett, og sluttresultatet ble hele 23-35 favør Byåsen. Dermed er vi videre i NM.

Byåsens beste spiller ble Kristin Venn med 7 scoringer. Øvrige målscorere: Maren Aardahl 4, Emilie Hegh Arntzen 1, Moa Høgdahl 4, Teodora Tomac 1, Silje Waade 2, Oda Uthus 1, Jenny Grøtan 2, Marit Jacobsen 6, Ida Hernes 4, Eirin Skogen 1.

Torsdag 29. september ble kvartfinalene i årets NM trukket, og Byåsen møter Vipers den 26. oktober i Trondheim Spektrum. Vi håper på revansje etter seriekampen som vi tapte i siste sekund mot laget fra Kristiansand.