Seiersrekken fortsetter! – Byåsen

Seiersrekken fortsetter!

Etter en trå seriestart ser det ut til at Byåsenjentene for alvor har funnet seiersoppskriften. Etter dagens seier, 24-28, over Stabæk innkasserte jentene sin tredje strake seier. Byåsens målvakt Andrea Austmo Pedersen spilte en vanvittig bra kamp og skal ha mye av æren for kveldens seier!

Det startet litt trått for jentene i Nadderud Arena. Det skulle gå ca. 3 ½ minutt før Byåsen tok ledelsen 0-1 v / Teodora Tomac. Deretter fulgte en periode med upresise avslutninger samtidig som Stabæk slapp for lett til, og etter 11 minutters spill ledet Stabæk 5-2 og Byåsentrener Roger Kvannli tok sin første timeout.

Det skulle vise seg at Kvannli brukte timeouten veldig bra, for etter 15 minutters spill hadde Byåsen hentet igjen gjestene etter at Teodora utlignet til 6-6.

Lagene fulgte deretter hverandre tett inn til pause, foruten en kort periode rundt 5 minutter før halv tid, hvor Stabæk igjen var oppe i en tremåls ledelse. Men denne ble fort hentet inn igjen etter raske mål av Oda Uthus, Ida Hernes og Hanna Yttereng.

Stabæk gikk til pause med en knapp ledelse, 14-13.

Etter 2 minutter ut i 2. omgang sender Maren Aardahl Byåsen i ledelsen mens Ida Hernes minutter etterpå løper inn 14-16. Etter 5 minutters spill har Byåsen sikret seg en tremåls ledelse, 15-18.

Når 8 minutter er spilt viser Moa Högdahl klasse når hun banker inn 16-19 med et vanvittig flott underarmsskudd som det luktet svidd av.

9 minutter ut i omgangen, på stillingen 17-19, fikk vi se en fantastisk god en mot en redning av Andrea Austmo Pedersen.

13 minutter ut i omgangen øker Byåsen sin ledelse til 4 mål etter scoring av Silje Waade.

Herfra og ut holder Byåsen ledelsen med tre-fire mål. Mye av æren for dette skal en gnistrende god Andrea Austmo Pedersen ha! I tillegg står midtforsvaret, ved Hanna Yttereng og Maren Aardahl, meget solid. Fremover på banen gjør Teodora Tomac og Ida Hernes en veldig god jobb.

Det ble noen spennende sluttminutter. Et par minutter før full tid ledet Byåsen med 3 mål, samtidig fikk Byåsen en utvisning og straffekast til Stabæk. Dette kunne blitt svært spennende og jevnt til siste sekund, men Andrea ville det annerledes og viste seg frem med en glimrende strafferedning og knuste dermed Stabæks håp.

Byåsens beste spiller ble målvakt Andrea Autsmo Pedersen som spilte en vanvittig gnistrende kamp med viktige redninger gang på gang.

Vår toppscorer ble kaptein Teodora Tomac med 6 mål, tett fulgt av Ida Hernes med 5 nettkjenninger.