NM: Byåsen greit videre – Byåsen

NM: Byåsen greit videre

NMs 2. runde gikk av stabelen i kveld. Byåsen Håndball Elite (BHE) spilte borte mot Selbu, og gikk greit videre til cupens 3. runde med sluttresultatet 46-13.

Byåsen startet med følgende lagoppstilling: målvakt Annick Lipman, Oda Uthus, Astrid Mjøen Holstad, Ida Alstad, Julie Bøe Jacobsen, Jenny Södrén, Anna Bjørke Kallestad.

Byåsens første mål kom etter ca. 2 minutters spill med en kontringsball fra fra Annick til Astrid som satte inn 1-0 til Byåsen. Minuttet etter satte Julie 2-0. Etter 5 minutters spill hadde Oda (som er nettopp fra Selbu) tegnet seg 2 ganger på scoringslista.

Rundt halvveis ut i første omgang ledet Byåsen 17-3, hvorav nettopp Oda hadde satt 7 baller bak Selbus målvakt.

I tillegg til at jentene lagde en målfest fikk vi også se mye godt spill. Blant annet en «småtricky» Ida Alstad, som tydelig har funnet tonen med Jenny på strek. Det ble også vist mye godt kontringsspill.

Byåsen gikk til pause med en 20-måls ledelse, 26-6, etter at Anna satte et direkte frikast rett i mål i kampens 30. minutt.

I 2. omgang hadde Byåsen byttet helt startoppstillingen. I likhet med første omgang fortsatte jentene målfesten. Vi fikk se mye fin håndball i tillegg til gode enkeltprestasjoner, blant annet fra Maja Magnussen som vartet opp med mange flotte mål, både lobb og trickskudd. Til sammen satte Maja 8 baller i nettet. Teodora satte punktum med en flyver til stillingen 46-13.

Byåsens målscorere: Jenny Södrén 3, Anna B. Kallestad 3, Anna Huse 3, Teodora Tomac 3, Caroline Aar Jakobsen 2, Ida Alstad 4, Maja Magnussen 8, Astrid Mjøen Holstad 2, Oda Uthus 8, Mathilde Caroline Holck 1, Marie Kristine Rokkones Hansen 2, Julie Bøe Jacobsen 5, Patrycja Swierzewska 2.

Vi kommer tilbake med motstander i Cupens 3. runde når denne er trukket.