Meget viktig hjemmeseier! – Byåsen

Meget viktig hjemmeseier!

Det blir en jevn spilt første omgang der Larvik starter best og drar i fra og på stillingen 6-9 til Larvik tar Byåsen time – out . Den neste perioden vinner Byåsen hele 5 – 0 snur kampen og beholder ledelsen helt inn til pause 16-15.Det er to lag som begge har behov for å få med seg et resultat.

Andrea Holm Aune med 8 mål i dag.

Det står lenge 16-16 i andre omgang. Begge lag sliter med å finne gode løsninger fremover på banen. Huse hopper inn fra kant og setter ballen sikkert i mål til 17 – 16 . Da har begge lag stått å stanget i fire minutter. Lagene følger hverandre tett gjennom hele omgangen med Byåsen akkurat foran. Helt frem til det 25 minutt av omgangen. Da utligner Larvik . De neste minuttene blir det igjen stillings krig før Andrea Holm Aune setter et meget forløsende mål bak Larviks målvakt. Byåsen holder det helt inn og vinner en meget to poenger mot et Larvik som ga kamp til døra.

Julie var som alltid en viktig brikke i Byåsen sitt spill. 7 mål i dag.
Anna Huse gjorde mye bra i dagens hjemmekamp. 4 mål.
Caroline og Mathilde går alltid i krigen. Marie satt 3 mål i dag og det viktige 28-26 målet etter assist fra Mathilde Arnstad.
Andrea Holm Aune ble kåret til kampens beste spiller for hjemmelaget.

Neste kamp for Byåsen Håndball elite er nå Sola Borte.