Pangstart på det nye året! – Byåsen

Pangstart på det nye året!

Nyopprykkede Volda var gjestende lag i Kolstad Arena, vi var fast bestemte på at denne kampen var vår. Vi skulle vinne denne og ta med oss to poeng, må si at kvelden svarte til forventningene. Foruten noen små minutter i første omgang så var vi i kveld hundre prosent påskrudd. Vi hadde kantspillere som satte 11 fine mål, ei angrepsrekke som virkelig testet nettet hos Volda og målvakter som til tider briljerte.

Til pause lå vi bare 4 foran, etter en noe rotete avslutning på omgangen. I andre omgang viste vi virkelig hvem som har flere 10-år på øverste nivå. Volda klarte ikke å sette sjansene sine, mens vi sløste mindre på det området. Da dommeren blåste sluttsignalet stod det 33-23 på måltavla. Vi hadde veldig god progresjon utover kampen, dette ser meget lovende ut for vårsesongen.

Ida Carlson mottar dagens BB-pris

BB ble vår nummer 12, målvakt Ida Carlson med redningsprosent på 47 og toppscorer i kveld var Janne Håvelsrud Eklo med 9 mål, ikke rart det ble tøft å være vår motstander.