Ny sjanse mot Vipers! – Byåsen

Ny sjanse mot Vipers!

Etter veldig mye ikke-sportslig tematikk i de siste ukene skulle det på nytt måles krefter mot serievinneren.

Vi går ut på banen for å prøve å ta føringen i kampen og må si vi til tider lykkes bra. Vipers kjemper iherdig, men klarer ikke å rist oss av seg, jentene tetter igjen luken gang på gang. Da det gjenstod knappe 9 minutter av første omgang var stillingen 16-16. Inn mot pause fikk vi en utvisning og et par bomskudd, da gikk vi til pause to bak, 20-18.

Hvilen hadde tydeligvis gjort godt for hjemmelaget, mens Byåsen derimot… Starten på andre omgang var preget av våre tekniske feil og skuddbom. Det gikk hele 12 minutter før vår første nettkjenning, Mathilde satte en 7-meter, og det står 29-19 på tavla.

I de neste minuttene så klarte vi å stabilisere oss, ledelsen ble ikke større, vi holdt den der på 10. På stillingen 36-26 får hjemmelaget 7-meter og de bryter da den magiske ledelsen, og forspranget økte.

Jentene kjempet på, men det ble ikke nok. Vipers giret om, tok frem internasjonal standard og viste hvorfor de etter kampen kunne ikle seg gullmedaljen. Kampen endte 44-31 til sørlendingene.