Byåsen Håndball Elite spiller NM kamp på Støren – Byåsen

Byåsen Håndball Elite spiller NM kamp på Støren

Da er det klart for ny runde i NM og turen går til Støren og Størenhallen. Her var oppstarten på håndball på videregående skole tilbake på 80 tallet. Inspektør på skolen var Tor Lian som i mange år var president i Norges Håndballforbund fra 1985 – 1999. Tor Lian var en av flere initiativtakere for oppstart av EHF i 1991. Senere president i EHF fra 2004 – 2012 . Trener på skolen i denne perioden var Sven Tore Jacobsen som også ble Landslagstrener for det norske damelandslaget. Av kjente kvinneprofiler som gikk på Støren – Ingrid Steen (Sverresborg) , Anette Skotvoll(Sjetne/Byåsen Håndball Elite) og Kristn Eide (Sjetne) . Alle tre spilte på det Norske landslaget. Mange pendlet fra Trondheim den gangen for å gå håndballvalgfag. De måtte tidlig opp, men kom hjem i rett tid da Støren Videregående hadde 40 minutter lange skoletimer både i fag og håndball. På Tirsdag skal Byåsen Håndball Elite få spilt i en hall med gode håndballtradisjoner.

Byåsen Håndball Elite mønstrer en helt skadefri tropp før møtet med Fredrikstad . Laget har hatt en god treningsperiode og går inn til kampen for å ta nye steg i sitt utviklingsløp. De gode periodene har vært flere og det er de Ane og Kari sammen med laget ønsker å bygge videre på. Lengre perioder hvor laget holder seg til konseptet. Fredrikstad har et veldig nytt lag med en gammelkjenning i Sofie Riseth som i vår gikk videre fra Byåsen Håndball Elite.

Emma har kommet inn i Byåsen Håndball Elite med en meget spennende skuddarm som høyre bakspiller .

Byåsen Håndball Elite har gode tradisjoner i NM og vi håper at alle som er glad i håndball tar turen til Størenhallen på tirsdag kl. 1800 for gi sin fulle og hele støtte til et heltent Byåsen Håndball Elite som skal løpe og krige i i 60 minutter.

Aurora har puttet 27 mål så langt og ligger på 6 plass på toppscorerlista i REMA 1000 ligaen. Det er fart og trøkk i alt Aurora gjør på banen.

Billetter kan du kjøpe her. Vel møtt på kamp Tirsdag kl. 1800 i Størenhallen

https://byaasen.woow.no/home