Tusen takk til Støren! – Byåsen

Tusen takk til Støren!

Støren skapte flotte rammer med full hall, maskoter, flaggbærere, trommer og et entusiastisk publikum som gjennom hele kampen var med som en god gammel 8er for Byåsen Håndball Elite. Vi sender en stor takk til medarrangør Erika Gråbak Langland og vår egen Hanne Therese, Publikum, maskoter, flaggbærere og andre frivillige som bidro før under og etter kampen.

Erika Gråbak Langland sto i bresjen for å skape dette flotte arrangementet i Størenhallen. Slike rammer og opplevelser skaper godt engasjement og blest om håndballen både lokalt og for Byåsen Håndball Elite sine spillere var det magisk å høre en full hall rope byåsen av full hals i 60 minutter.

Kampen startet ikke helt som Byåsen ønsket med litt stang ut og et Fredrikstad som var påskrudd i fra start. Det ble tunge første 15 minutter med en del utvisninger og et jagende Byåsen som ville mye, men ikke fikk det helt til å klaffe. Desto bedre ble det siste del av 1.omgang. Skuddene begynte å sitte. Det ble noen lengre gode forsvar. Noe som bragte Byåsen tilbake i kampen. Til pause var kampen snudd til 14 -13 i favør Byåsen.

Maren og Mathea fikk med resten av laget en god kollektiv opplevelse i kveld med seier imot Fredrikstad.( Foto Obelix Barbala)

2.omgang ble mer og mer Byåsen i føringen. I lengre perioder spilte laget meget godt med gode forsvar, hurtig i overgangsspillet og fine kombinasjoner i et lag som fikk mer og mer selvtillit av egne prestasjoner og den massive og herlige støtten fra tribunen. Det ble etter hvert en veldig god omgang, men litt spenning klarte vi likevel å trylle frem i mot slutten av kampen. Endelig en deilig seier for kollektivet Byåsen. 30 – 28 ble slutt resultatet.

Kampens beste spiller på Byåsen ble Aurora Hatle som briljerte i perioder. ( Foto Obelix Barbala)

Aurora her flankert av Fride, Marte og Dina står frem som en målgarantist og har utvikling i sitt avslutnings arsenal. Det kommer mål og varianter både sentralt og bredt i banen.

Nå er det bare å glede seg til ny hjemmekamp mot Romerike Ravens den 13. oktober. Kom på kamp. Det bli fart og trøkk fra start til mål.