Hvor spiller de i dag – Byåsen

Hvor spiller de i dag

Det er mange spillere som har vært i Byåsen håndball Elite og tatt steget videre ut i andre klubber i Norge, ,men også ut i Europa. To av de vi husker godt fra nyere tid er Maja Magnussen og Caroline Aar . Caroline reiste til Danmark , mens Maja tok ferden til Sola, via Frankrike før hun nå sammen med Caroline spiller for den danske klubben Nykøbing Falster som er et Champions Leauge lag.

To spillere med masse energi og vilje i sitt spill som krevde mye av seg selv og laget mens de var i Byåsen Håndball Elite. Begge var de tidlig utviklingsmotivert, men hadde ikke noen enkel vei inn i mot det nivået de i dag spillere på. Der de kanskje har vært nummer en er i å stå i utviklingsløpet lenge nok og gjort jobben over tid som igjen har gitt dem mulighetene de har i dag.

Caroline gikk via Strindheim, Charlottenlund, Utleira før hun hadde flere år i Tertnes via byåsen før ferden gikk videre til Danmark og Nykøbing Falster. Maja startet i Sjetne , via Byåsen håndball, Byåsen Håndball Elite videre til Sola. En svipp tur til Frankrike før hun nå spillere i Nykøbing Falster.

Foto av Fotolars

Det er artig for oss her i Trondheim og se hvor mange som har vært innom Byåsen Håndball Elite på ett eller annet tidspunkt og tatt steg videre ut i større klubber rundt om i Europa. En ting er sikkert å det er at hvis de kommer hjem til Trondheim på ferie eller annet , så er de alle velkommen på kamp eller kontoret for en hyggelig kopp kaffe. En fin mulighet for oss som klubb å lære av andre klubbkulturer.

Foto av Fotolars .

Vi ønsker begge lykke til med en innholdsrik sesong i Nykøbing Falster. Under kan dere inn og lese litt klubben de spiller for i dag.