Innholdsrike dager i høstferien – Byåsen

Innholdsrike dager i høstferien

Det er sterke tradisjoner i høstferien med håndballskoler rundt om i landet. Vi i Byåsen Håndball Elite og REMA 1000 akademiet syns det er artig å bli kjent med mange nye håndballspillere, trenere, ildsjeler. Denne høstferien har vi hatt gleden av å bli bedre kjent med Frøya, Hommelvik og Intergauldal håndball. Våre spillere har kjørt mange gode økter, forberedt seg godt og tilbakemeldinger fra unge spillere har vært veldig gode alle dager.

Byåsen Håndball Elite sto til sistemann hadde fått sitt etter kampen på Frøya,

Helt fantastisk å få være en del av er den store dugnadsånden og viljen til å skape gode rammer for de yngre rundt om i klubbene vi besøker. Ildsjelene står på dag og natt for at de yngre i klubben skal få gode tilbud lokalt der de bor og i nærmiljø. Alt fra treninger , mat , oppfølging av spillere underveis , vaske, rydde, gjøreklart , planlegge neste dag. Alltid med et smil og en lyst til å bidra. Byåsen Håndball Elite føler oss veldig godt i varetatt og blir motivert av innsatsen vi ser som blir lagt til grunn for neste generasjon håndballspillere ut i klubbene.

Aina og Kine brukte 3 dager av ferien til å ha håndballskole på Frøya. Døgnet rundt for å skape gode rammer med hjelp fra mange andre som bidro på kjøkken og i andre oppgaver. Håper dere fikk sove godt i natt.

Byåsen Håndball Elite og REMA 1000 akademiet vil takke alle vi har blitt kjent med denne høstferien for flotte dager med dere og takk for at vi fikk komme på besøk. Det setter vi stor pris på . Ingen nevnt og ingen glemt. Ønsker alle sammen lykke til med starten på sesongen.