Spennende kamp mot tabellnabo søndag – Byåsen

Spennende kamp mot tabellnabo søndag

På søndag kommer tabellnabo Romerike Ravens på besøk i Kolstad arena. Byåsen Håndball Elite har forberedt seg godt inn mot en hjemmekamp mot et lag som har en veldig lik start på sesongen som Byåsen Håndball Elite. Siste bortekamp fikk de sin første seier imot Follo HK. Lite tvil om at hjemmelaget har hatt mange gode perioder i sine kamper så langt. Sist ble det seier i Cupkampen mot Fredrikstad. Byåsen Håndball Elite har flere spillere som har vist god form så langt i sesongen. Nå handler det mest om å sette sammen to omganger med fartsfylt håndball. For når det svinger i takt med forsvar og løping, så er årets lag noe av det artigste å se på lang tid i Byåsen Håndball Elite. Ta med neste generasjon spillere på kamp og skap gode rammer kl. 1800 i Kolstad arena på Søndag.

Med Fride og Mathilde i midtforsvaret så limer de sammen et godt forsvar foran vårt målvakt team.
Aurora har vært påskrudd i alle kamper og er lagets klare toppscorer så langt i sesongen. Her følges det nøye med når Fride går i duell.
Viktig for laget at Janne Eklo setter opp sine medspillere i godevalg, skyter og at farten blir godt brukt i ankomstspillet.
Mathea Enger er en av de yngre spillerne som har fått mye tillit i starten av sesongen . God balast å med seg i videre utvikling.
Ane og Kari står stødig sine utviklingsmål som de og spillergruppa terper på i det daglige. Nå er det bare å glede seg til søndag mor Romerike Ravens.

Da anbefaler vi alle trøndere til å sette søndag kl. 1800 på plan. Fin mulighet for håndballpatrioter å bli kjent med et Byåsen Håndball Elite lag som ønsker å løpe mye å spille med trøkk i alle sine aksjoner på banen. Til alle yngre spillere er dette en arena du kan få sett topphåndball på nært hold og samtidig finne gode lokale forbilder i norsk topphåndball. Vel møtt på kamp!

Kjøp billetter i forkant på Byåsen App eller i døra på kampdag.