Vi vinn læll – Byåsen

Vi vinn læll

Det har vært en meget hektisk uke for alle i Byåsen håndball Elite med NM seier onsdag. Klubb besøk både tirsdag, onsdag, torsdag og nå på lørdag. Byåsen Håndball Elite er nå godt i gang med sin del av REMA 1000 Akademiet og har denne uke besøkt flere klubber. Samtidig er det gjennomført partnertreff på flotte Quality hotell panorama på tiller.

Vi er veldig stolte av våre fire første instruktører i REMA 1000 Akademiet. Othilie, Victoria, Kristin og Kari som på Onsdag hadde sin første samling i REMA 1000 Akademiet.
Det ble en meget god samling med en meget motivert gjeng på Steinkjer Håndball.
Jan – Terje Brandsegg Mathisen i Steinkjer Håndball la til rette for at det skulle bli en bra treningskveld for Steinkjer og REMA 1000 akademiet. .

Onsdag var vi invitert på posisjon skole hos Steinkjer håndballklubb. En avtale som gjør at vi besøker Steinkjer hele 6 ganger i løpet av denne sesongen med våre instruktører som på onsdag hadde sitt første oppdrag i REMA 1000 Akademiet . Våre instruktører gledet seg til å komme i gang . Det ble en meget fin kveld sammen veldig mange ivrige spillere og trenere i Steinkjer Håndballklubb. Fortløpende evaluering sammen med klubb og våre instruktører blir viktig for at vi hele tiden skal jobbe for å bli litt bedre for hver dag og hvert oppdrag.

Litt tøy og bøy må til for å få en god økt opplevelse.

«Vi vinn læll», si dem i Hegra Håndball. Det er et motto som kan romme mye. Et flott møte med en klubb med en helt klar filosofi at alle skal med og en imponerende utvikling i antall spillere som har gått fra 4 lag til i dag 17 lag i en Bygd med 1000 innbyggere. Vi møtte en klubb som hadde planlagt arrangementet ned til detaljene . Tidsplan ble fulgt til punkt og prikke. Våre spillere ble godt tatt vare på med nok mat og drikke til øktene. Et felles stort foreldremøte med alle lag og drømmelaget der spillere på lagene hadde satt opp hva som var deres viktigste punkter for å skape et godt lag. Et godt innlegg fra gjestespeaker Ole Jørstad. Med over 50 år i Norsk håndball og i dag styreleder i Levanger fotball. Mange gode poeng som vi alle kan ta med oss videre. Vi lærte masse om klubbdrift av en dedikert og hardtarbeidende gjeng frivillige i Hegra Håndball.

160 aktive spillere i full sving i Hegra håndball. Mange gode ledere og frivillige.
J14/15 hadde en god økt sammen med Fride, Pernille og Sofie.
J11 Hegra var veldig glad i å konkurrere . De fikk også avslutte med å skyte straffer på Frida.
Mange foreldre samlet på et felles foreldremøte for hele klubben. Godt ledet av styreleder. Samhold står sterk t i Hegra håndball.
Våre spillere ble godt tatt vare på med goodie bag med masse energi som de kunne spise under og i mellom øktene.

Vårt flotte nettverk av partnere hadde frokostmøte sammen med oss på Torsdag. Det var en meget fin anledning å samles dagen etter NM seier mot Molde . God stemning og mange fine innlegg både fra Ane, Coca cola (Rolf Brinchmann), Quality Hotell Panorama(Bjørnar Kristiansen) ,REMA 1000 Akademiet og Partnerrådet. Fredag hadde vi sesongens første vaffelfredag med spillere, trenere og Olympiatoppen på besøk. Her vil partnere og frivillige også bli invitert. Å bygge fellesskap i alle ledd i Byåsen Håndball Elite er noe vi jobber med hver dag.

Flotte innlegg i meget flotte omgivelser på Quality hotell panorama tiller. Vi fikk en guidet omvisning på hotellet etter frokost møtet.
God stemning rundt bordet på dagens fredags vaffel. Her ble både sport, Forræder og mye mer diskutert.

I ettermiddag hadde laget nest siste økt før avreise til møtet mot Molde som skal spilles i Frænahallen, Elnesvågen.