AKER PÅ ONSDAG – Byåsen

AKER PÅ ONSDAG

Dagen etter EURO 2020 i Trondheim skal Byåsen Håndball Elite ut i en meget tøff hjemmekamp mot et Aker som har markert seg fra første kast i Rema 1000 Ligaen og tatt plass på øvre halvdel med et lag bestående av hele 23 spillere i sin tropp. Tre Trøndere har sin hverdag i Aker . Katinka Haltvik, Tuva Høve og Zoe Van Der Weel . Den av de tre som har bidratt på flest kamper i årets sesong er Tuva Høve. Vi fant noen bilder fra tiden i Byåsen . Helt sikkert er det at vi ønsker alle tre hjertelig velkommen til Trondheim på Onsdag om de skal spille eller er med på turen .

Zoe spilte i Byåsen fra 2006 – 2010. Har også vært med i OL for Storbritania i 2012.

Det ble en jevn bortekamp i høst der Byåsen Håndball Elite dro det lengste strået. Spillere som har utmerket seg så langt for Aker er Karoline Lund og Marielle Elisabeth Mathisen Martinsen som har scoret hele 65 og 62 mål hittil.

Vi ser at vi dekker tre av de topp fem plassene på begge lister.

Det blir nok en tøff nøtt for vårt trener team og spillere på Onsdag. Vi gleder oss stort til å spille første hjemmekamp etter påfyll med gode treninger og masse inspirasjon, motivasjon og ny energi etter å ha sett EURO 2020 i Trondheim , sier Hoved trener Atle Oliver Johansen.

Atle er klar og håper å se mange håndballglade Trøndere i hallen på Onsdag.
FOTO: Lykt Foto&Film