Alle med hjerte i Byåsen håndball elite – Byåsen

Alle med hjerte i Byåsen håndball elite

Det er med stor respekt for og en god porsjon ydmykhet til, den jobben jeg nå tar fatt på sammen med et interessant sammensatt nytt styre i Byåsen håndball elite! Det nye styret overtar et godt redet fundament fra det forrige styret. Det står stor respekt av den jobben som er gjort de siste to årene. Ikke har man bare klart å bringe orden i økonomien, men det forrige styret har sammen med trenere og støtteapparat for øvrig, klart å beholde en meget engasjert spillergruppe. En stor takk til det forrige styret med styreleder Tore Bull Hedel i spissen!

 

Byåsen har ikke siden storhetstiden på 90-tallet, hatt en så ung og lovende spillergruppe! Det vi ser i dag, er virkelig en juvel som etter riktig sliping, kan bringe Byåsen håndball elite opp til virkelig nye høyder! Det skal være lov å tro at klubben vil oppleve spill i Champions League om ikke lang tid. Det å få være med på utviklingen og reisen videre er for det nye styret, et stort privilegium. Et bredt sammensatt styret både aldersmessig og erfaringsmessig, gleder seg virkelig til å ta fatt på arbeidet som venter!

 

Styret vil arbeide etter de samme verdiene som det spillergruppen daglig lever etter. Hvorfor skulle vi ikke det? TÆL står for noe viktig og riktig. Styret vil også i tiden som kommer, stå overfor situasjoner hvor Tøffe avgjørelser er nødvendig. Viktige valg må gjøres, valg som kanskje ikke alle er enige i eller finner rimelige der og da. Da gjelder det å være Ærlig i hvorfor retning og valg tas! Det må forventes at styret skal være ærlig både med seg selv, spillerne og trenerne. Men også sponsorer, samarbeidspartnere, supporter, presse og publikum forøvrig, har krav på styrets redelighet og ærlighet! Engasjement og entusiasme gir energi og kraft. Med sterk Lagånd skal styret jobbe sammen for å skaffe våre juveler, de beste forutsetninger for å lykkes som idrettskvinner, både som enkeltindivid og som lag! En styreleders ferd mot mål, er ikke noe man bør gjøre alene. Derfor vil styret arbeide som et lag, med ansvar for klart definerte oppgaver – både i 6-0 og i 3-2-1 formasjon! Sammen med meg i styret har jeg Otto Østerli, Sverre Øyum, Mona Ulvin, Hilde Kvernrød, Sissel Hansen Bach og Johan Kvernes.

 

I dag spiller laget sin nest siste kamp for sesongen – før sluttspill. Et skikkelig lokalderby venter i Molde! Laget har vært i flytsonen lenge og det må være lov å håpe på at denne varer sesongen ut. Med seier i dag vil laget fortsatt ligge god an i forhold til 2. plass på tabellen før oppgjøret mot Rælingen 6. april kl. 1830 i vår egen storstue Trondheim Spektrum. Styret ønsker spillere, trenere og støtteapparat for øvrig, lykke til i innspurten mot en plassering som i dag ligger på målsettingen for sesongen, sportslig sett!