Alt klart for semifinale – Byåsen

Alt klart for semifinale

Larvik og Byåsen har vært faste innehavere av henholdvis første og andre-plassen i Postenligaen de siste 9 sesongene. Onsdag kveld braker de to topplagene i Postenligaen sammen for å avgjøre hvem som skal få spille finale i Oslo spektrum 30.desember 2013. 

Larviks stjernegalleri teller hele 6 VM spillere, og kunne fint ha inneholdt enda flere. De har hatt en hard høst med mange Champions Leage kamper som nå har munnet ut i at de har nådd hovedrunden som starter i februar 2014. Det harde programmet gjør nok uansett ikke at de setter noe bremser på onsdagens kamp.

Larvik har vært i finalen de siste 11 årene, og vunnet 10 av dem. Kun stoppet av Byåsen som stakk av med kongepokalen i 2007.

Vi fikk en forsmak av oppgjøret da de to lagene møttes i seriespillet for to uker siden. Da ble det en klar Larvik-seier med 37-26.

Vi håper å fylle hallen og skape håndballfest til semifinalen. Avkast er 19.00 i Trondheim Spektrum onsdag 20.november. Dette er også siste mulighet til å se Byåsen-jentene i aksjon på hjemmebane før de tar pause i desember under VM i Serbia.

Vel møtt!