Alt klart for sesongens største håndballfest! – Byåsen

Alt klart for sesongens største håndballfest!

Alt er duket og klart for sesongens største håndballfest som går av stabelen i Kolstad Arena i morgen kveld, onsdag! Sammen med Kolstad inviterer vi til 2 store oppgjør! Først spiller Kolstad mot topplaget ØIF Arendal kl. 18:00, før Byåsen møter Vipers Kristiansand i samme arena kl. 20:00!

 

Dette er uten tvil sesongens største fest for håndballfrelste i Trøndelag når 2 toppkamper foregår i samme arena på en og samme kveld.

 

Kolstad, som før morgendagens kamp ligger på 6. plass med 20 poeng på 19 kamper møter ØIF Arendal som ligger på andreplass. Kolstad kaster i gang håndballfesten kl. 18:00.

 

Kl. 20:00 entrer et av Europas beste håndballag banen når Vipers Kristiansand står på motsatt banehalvdel av Byåsen. Vipers ligger på en klar første plass med kun ett tap hittil i sesongen. De er også klare for kvartfinalespill i Champions League. Sørlendingene dominerer også Håndballjentenes landslagstropp som skal ha samling og spille sine første kamper i 2019 i Golden League i Frankrike fra 18. – 25. mars. I denne troppen har Vipers hele 6 spillere. Det er med andre ord ingen hvem som helst som står på motsatt banehalvdel i morgen!

 

Byåsen har også hittil hatt en veldig god vårsesong med 4 seire, 1 uavgjort og kun 2 tap. Vi kommer fra en særdeles god bortekamp mot topplaget Fredrikstad som vi slo med hele 8 mål. Før kampen i morgen ligger Byåsenjentene på 6 plass på tabellen med 17 poeng.

Selv om Vipers har et klart favorittstempel foran oppgjøret garanterer blant andre Ida Alstad og Julie Bøe Jacobsen at de skal gjøre og gi absolutt alt for å gi Vipers kamp helt til døra! Jentene skal virkelig slå fra seg, selv om et av Europas beste klubblag står på motsatt halvdel!

Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto

Vi garanterer topp håndball, fart og spenning når Trønderlag møter tabelltopper både på kvinne- og herresiden! Som håndballpatriot tror vi du nødig vil la denne godbiten gå fra deg.

 

For de som likevel ikke har mulighet til å være tilstede i Kolstad Arena i morgen vil kampene sendes på en av Amedias lokale plattformer eller hos Nettavisen. Kampene vil være tilgjengelig på handballtv.com klokken 20.00 dagen etter at kampene er spilt.

 

3T og Norgesenergi er kampsponsor for sesongens største håndballfest!

 

Vi ønsker Byåsenjentene og Kolstad lykke til!

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)