Anna Huse ble intervjuet av Håndballspiller – Byåsen

Anna Huse ble intervjuet av Håndballspiller

Tekst: Trond Sørøy. Søndag 4. oktober 2020

Anna Huse (22) var en viktig del av LK98 for noen sesonger siden og har nå virkelig tatt steg som venstrekant og er et naturlig førstevalg for Byåsen denne sesongen. Hun er mye delaktig i spillet og er nummer tre på scoringslista hos Trondheimsklubben så langt..Anna Huse: «Dette blir mitt tredje år i Byåsen og jeg føler meg veldig klar for å ta det ansvaret nå. Det er en rolle jeg trives veldig godt i og som jeg tror vil være med å utvikle meg godt som spiller.»

Bilde av Fotolars

«Det har selvfølgelig vært tungt å få så mange gode spillere og venner skadet. Det er klart dette preger gruppa og endrer forutsetningene litt. Men jeg synes gruppa har taklet det bra. Det er flere unge som har kommet inn og tatt mye ansvar. Vi prøver å gjøre det beste ut av situasjonen og så gleder vi oss veldig til de som er ute nå kommer tilbake på banen.»

Bilde av fotolars

«Jeg drar alltid på trening for å prøve og utvikle meg og bli litt bedre. Det synes jeg det er en veldig god kultur for i Byåsen. Jeg prøver å være en trygghet som alle føler de kan snakke med. I tillegg tilbringer jeg mye av tiden min utenfor banen med lagvenninnene mine, så vi har det veldig gøy sammen!»

«Jeg ser på meg selv som en hurtig spiller med en god forståelse for spillet. Så jeg håper å få bidratt godt i kontringsspillet og komme med noen lure skuddvarianter.» .«Jeg trives veldig godt i Byåsen og er stolt av å være Byåsenspiller. Vi er en veldig fin gjeng som alle jobber hardt får å nå målene våre. Det å kunne kombinere håndball med studiet mitt er noe som også betyr mye for meg, og gjør at jeg trives godt i Trondheim.»

«Kampene og prestasjonen våre har vært veldig varierende. Men vi er et veldig ungt lag, så det at det kommer til å svinge er noe vi er veldig klar over. Vi må bare fortsette å jobbe for at de dårlige periodene våre i løpet av en kamp blir litt kortere og være litt mer kyniske.» .«Jeg er spesielt fornøyd med at vi har klart å holde hodet kaldt og dra i land de jevne kampene.

Ellers så håper jeg vi får satt forsvaret vårt slik at vi får utnyttet den farten og løpskapasiteten vi har i laget, slik at vi får enda flere enkle mål i kampene framover.» .«Kampene er så klart høydepunktene i en ellers tung treningshverdag. Så det er klart at jeg gleder meg veldig til dem og å se hvordan vi klarer å hevde oss. Ellers så ser jeg fram til å kunne utvikle meg selv som håndballspiller og se hvor langt jeg kan nå. Det er alltid noe som trigger meg.».

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no