Annick Lipman signerer for 2 nye år i Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Annick Lipman signerer for 2 nye år i Byåsen Håndball Elite

Topp stemning på Byåsen Håndball Elite sitt kontor i dag da Annick Lipman satt signaturen for to nye år i Byåsen Håndball Elite. Dette er en viktig signering å viser helt klart at Byåsen Håndball Elite har klare mål om å bygge et sterkt Byåsen Håndball Elite de neste årene.

Dette sier Annick selv om hvorfor hun ønsker å fortsette i Byåsen Håndball Elite.

Jeg trives veldig i klubben og i byen! Jeg føler at vi har noe godt i gang med alle unge jenter som er her nå og håper at de som er skadet kommer tilbake neste sesong, da kan vi ha en bra sesong

Hoved trener Atle Oliver Johansen har klare tanker om det å ha med Annick Lipman videre.

Atle Oliver Johansen vet å sette pris på sin sisteskanse. sist hjemmekamp hadde hun smått utrolige 47 % redninger i andre omgang.

Vi jobber suksessivt med å forsterke spillergruppen vår, med det menes å utvikle de som er på plass, resignere bidragsyterne og identifisere de utenfra som kan bidra til at laget blir bedre.

Annick representerer mangfold, erfaring og kontinuitet. Hun har gjennom 2 år vist at hun er en glimrende skuddstopper og et fantastisk menneske å ha i en gruppe med sitt lune vesen og vinnerskalle, en kvalitetsmålvakt vi er veldig fornøyde med å få med videre.

Vi jobber etter en langsiktig plan om å bringe Byåsen tilbake til toppen, resigneringen er viktig steg på veien.

Da sier vi på vegne av hele klubben gratulere til Annick og trenere, spillere som får glede av å ha Annick Lipman med seg i to nye år !