Annick Lipman til Byåsen! – Byåsen

Annick Lipman til Byåsen!

Vi er meget glade for og stolte av å kunne presentere Annick Lipman som ny målvakt i Byåsen Håndball Elite.

 

Annick kom til norsk håndball og Vipers fra nederlandske Sercodak Dalfsen sommeren 2014. Hun spilte for Vipsers Kristiansand i 3 sesonger før hun skrev under for Gjerpen, hvor hun nå har spilt 2 sesonger.

 

Annick har storspilt i Eliteserien for Gjerpen forhenværende sesong, og etter at hun bestemte seg for å avslutte med Gjerpen har flere store klubber vist interesse, både nasjonalt og internasjonalt. Det er derfor med stor glede vi nå presenterer Annick som ny Byåsenspiller!

 

Hun har denne sesongen vært en av Gjerpens klart beste spillere, og har flere ganger endt opp med en redningsprosent på godt over 50 prosent! Annick er derfor en meget god forsterkning av målvaktteamet vårt. Til tross for dette føler hun at hun har et litt høyere nivå inne. I tillegg har hun store ambisjoner og ønsker på sikt blant annet å kunne spille i Champions League.

 

Annick har også flere A-landskamper for Nederland.

 

Vi har hatt en hyggelig prat med Annick i forbindelse med signeringen:

 

For de som ikke kjenner deg, kan du gi en kort beskrivelse av deg selv?

– Jeg heter Annick, 30 år, kommer fra Nederland, spilte i Vipers og Gjerpen før i Norge og Dalfsen og Zwolle i Nederland! Spilt håndball siden jeg var 6 år og stått i mål siden jeg var 6,5 år.

 

Hva er dine styrker som målvakt?

– Jeg syns jeg er flink til å lede spillet og se hva forsvaret gjør og reagere på det! Jeg er god til å kaste kontringsballer så det er bra med et raskt lag som Byåsen!

 

Hvordan vil laget og publikum merke seg deg i ett nytt målvaktteam?

– jeg liker å heie sammen med laget og publikum når vi lager mål eller når vi stopper et angrep fra motstanderen! Jeg har alltid tid for publikum for å snakke med de eller andre ting!

 

Da ønsker vi Annick igjen hjertelig velkommen til Byåsen og gleder oss til å ta fatt på ny sesong sammen med henne til høsten!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)