Åpnet med seier – Byåsen

Åpnet med seier

Byåsen startet Ladies Cup i Tyskland med seier over siste års tyske mester Thüringer med 24-23, pause 12-14.

Tyskerne åpnet klart beste og førte kampen gjennom hele første omgang. Byåsen våknet noe mer etter hvert i andreomgang, men tyskerne bet godt fra seg og ledet med fire da det stod igjen 15 minutter.

Da bestemte Guro Rundbråten seg for å stenge buret og vi vant det siste kvarteret med 5 mål.

Av enkeltspillere som fremhevet seg spesielt godt var Guro med 11 redninger i andre omgang, Ida Alstad var meget god spesielt i angrep og sammen med Marte Smistad som var et friskt pust på venstre kant var det de som fremhevet seg mest. Ellers var de øvrige jevnt gode. Det var godt å få en kamp i beina igjen etter to harde treningsuker med masse styrke og kondisjon.

Målscorere: Ida 9 (4 på straffe), Marte 4, Raja 3, Tonje 2, Mari 2 (1 straffe), Iva 1, Inga Berit 1, June 1, Hanna 1.

Byåsen stilte uten Marie Henriksen, Camilla Herrem, Astrid Holstad, Marta Tomac, Guro Størdal, Silje Waade og Elisabeth Haukenes.

Neste kamp spilles mot Oltchim Valcea, de rumenske mesterne, kl 19:40 lørdag kveld.

I en annen kamp som er ferdigspilt i samme turnering vant Bayer Leverkusen 21-19 over de franske mesterne fra Metz.