Årets første hjemmekamp – Byåsen

Årets første hjemmekamp

Hva passer vel bedre å åpne hjemme på ny hjemmearena mot Vipers. Det kan vel ikke bli bedre enn det. Byåsen Håndball Elite kan slippe skuldrene godt ned å bruke kampen til å se hva som er mulig å få til mot et av verdens beste lag på papiret.

Vårt unge lag har mange spillere som med hardt arbeid over flere år kan være aktuelle for lag på nivå med Vipers. La oss alle håpe at Byåsen Håndball Elite en dag kan gjøre lag som Vipers søvnløse dagen før kampdag. Alt er mulig å det blåser en god Trøndersk medvind over både topphåndballen og bredden under ut i fra det vi fanger opp med våre mange besøk ute blant lokale klubber. Engasjementet og viljen til å legge til rette for utvikling av neste generasjon er på stigende kurve.

En god blanding av Trøndersk spillerutvikling, hjemvendte Trøndere og ekstremt gode Norske spillere er oppskriften som vi ser konturene av i årets spillerstall. Om det er en mal for fremtiden vil tiden vise. Det skal bli ekstremt artig å se dagens lag mot et lag som har ekstrem kvaliteter gange to og tre per posisjon. Der i blant flere gode spillere med Trøndersk opphav og andre som har spilt for Byåsen Håndball Elite.

Vi skal ta godt imot Vipers å gleder oss til å få klubben på besøk her i Trondheim. Mest av alt ser vi frem mot å se Byåsen slippe seg løs å spille på alt det de kan mot et meget godt Vipers lag.

(Alle foto Andreas Kristoffer Berge/ Kvinneidrett.no )