ÅRETS KAMP! – Byåsen

ÅRETS KAMP!

Klokken 16:00 er det avkast i toppoppgjøret mellom Byåsen og Larvik.

I dag braker det løs i Trondheim Spektrum. Byåsen – Larvik har avkast kl 16:00 og i tillegg skjer det mye i hallen. Det blir stands med blant annet Roseborg hvor du kan kjøpe rimelige kampbilletter til sesongåpningen på Lerkendal, HaiFive & Delfi kommer, Troillongen kommer, det blir giveaways og mye mye mer.

Tøft oppgjør

Sist gang lagene møttes i serien tapte Byåsen knepent i Arena Larvik. Når sluttsignalet gikk viste tavla 27 – 24 i favør Larvik etter det som var en meget underholdende og spennende kamp.

Byåsen er nå i sluttfasen av det som har vært en svært hektisk og travel sesong. Likevell er jentene veldig klar på at lørdagens kamp er en kamp som skal vinnes. Fult fokus ligger nå på Larvik og jentene sier det skal bli godt å senke skuldrene litt etter det travle kampprogrammet som har vært og spille god underholdende håndball. Målet er uansett at Larvik skal reise hjem uten poeng.

Semifinale i sikte

Larvik på sin side har Champions League og semifinale mot Buducnost i sikte. Den regjerende Champions League mesteren klarte brasene mot Györ og gikk videre. Dermed er det enda en stund igjen av sesongen for Larvik sin del.

Gratis parkering

Det er ventet mange tilskuere på morgendagens storkamp og vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd. Da sparer man både tid og penger. I tillegg blir det begrenset med parkeringsplasser når så mange skal på kamp. Derfor er det muligheter for å parkere gratis på Leautenhaven og i området rundt Skansen fra kl. 15:00 i dag.

RBK-show

I pausen på kampen stiller RBK-gutta opp på banen og gir deg topp underholdning. I tillegg kommer RBKs sjarmerende maskott, Troillongen, og man får kjøpt rimelige billetter til sesongens første kamp på Lerkendal.

RBK kommer til å ha en stand i hallen og viser du frem din billett til Byåsen-Larvik så får du kjøpt en billett til RBKs åpningskamp på Lerkendal (begrenset antall). For kun 100 kroner får du en plass på Lerkendal når Rosenborg sparker i gang årets Tippeliga.
Brann er motstander i årets første seriekamp på Lerkendal søndag 25. mars.

Her kan du se hva Markus Henriksen har å si om lørdagens kamp!

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til dagens storkamp i Trondheim Spektrum!

SPAR TID OG PENGER, KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER!