Årets råtass på Byåsen Håndball Elite – Byåsen
FOTO: Lykt Foto&Film

Årets råtass på Byåsen Håndball Elite

Norsk topp håndball fører statistikk på mye. En av de er hvem som får flest kort og 2 minutter i løpet av en sesong . Caroline Aar ble den som kom nummer en på årets liste i Byåsen Håndball Elite. Som treer i forsvar og med Byåsen sitt offensive 6 – 0 forsvar, så er det fullt mulig å komme i situasjoner der det oppstår situasjoner dommer opplever som litt tøff behandling.

Caroline har scoret 36 mål fra strek i år. Med en scoring prosent på over 70 . Det har blitt bedre avslutninger i løpet av sesongen. (@tilphoto)

Hvis du har vært på en Byåsen Håndball Elite trening og overvært en spillsekvens ville du hørt Caroline godt. Hun er veldig god på å holde trykket rundt seg med dialog i spillet som gjør at alle rundt henne er påskrudd. Dette er en meget god egenskap og viktig faktor å ha i et lag på trening og i kamp. Det går ei kule varmt innimellom, men det må til for å skape gode spillsekvenser når man har spill som en del av treningsarbeid 5-6 dager hver uke.

Caroline Aar er definisjonen av hva det vil si å være en som setter laget først.
En fighter som alltid gir alt.

Det er få om noen som er mer engasjert i det som skjer på banen i klubben og har tanker om det meste som Caroline Aar i Byåsen Håndball Elite. Hun stiller opp og er kreativ i forhold til å skape gode relasjoner også inn mot partnere i klubben. Helt klart samfunnsengasjert å er kjapp på tråden når merkedager nærmer seg med ideer for type markeringer klubben og laget kan gjøre. Caroline er definitivt en råtass på banen, men gir jernet også utenfor parketten . Dette setter klubben stor pris på. Hun skrev nettopp en flott kronikk på kvinne dagen » Til fremtidens håndballjenter » . Vi håper Caroline Aar fortsetter å levere på trening, kamper og for klubben på samme måte som i dag.

Har du ikke lest » Til fremtidens håndballjenter » Inn å les og del gjerne med noen i neste generasjon.