Årets siste hjemmekamp: – En verdig avslutning i Melhushallen – Byåsen
Foto: Barbro Borthen

Årets siste hjemmekamp: – En verdig avslutning i Melhushallen

Torsdag 18.april var det duket for årets siste offisielle hjemmekamp i REMA 1000-ligaen for Byåsenjentene. Kampen ble denne gangen spilt i Melhushallen Nord, og den følelsesladede atmosfæren var til å ta og føle på.

Denne gangen var det “Folkets kamp” med gratis inngang til alle tilskuerne, en gest for å vise takknemlighet til fansen for følget gjennom sesongen, og for all den støtten de har gitt oss fra tribunen gjennom tykt og tynt.

Det var knyttet stor spenning til denne kampen, da den ville bli avgjørende i kampen mot plass i sluttspillet. Det var to lag som begge kjempet hardt, men denne gangen gikk det dessverre ikke vår vei.

Daglig leder Mona Ulvin deler ut blomster fra Nidaros Lys og Blomster til avtroppende spillere. Foto: Barbro Borthen

Kampen markerte ikke bare avslutningen på sesongen, men også farvel med flere spillere som stolt har representert klubben i Byåsendrakta de siste årene.
Maria Hjertner, Dina Klungtveit Olufsen, Sofie Riseth, Anna Huse, Helle Kjellberg-Line, Ida Marie Syversen Kallhovd og Marie Kristine Rokkones Hansen er alle navn som vil bli husket for deres tid bidrag i Byåsen Håndball Elite. 

Kari Aalvik Grimsbø etter avskjedstalen. Foto: Barbro Borthen

Det var ikke bare spillere som tok farvel denne kvelden. Også hovedtrener Valery Putans, som har ledet laget gjennom opp- og nedturer gjennom flere år, ble takket av og hedret for sin dedikasjon og sitt lederskap. Vi ønsker ham masse lykke til i Melhus i tiden som kommer.

Det ble en tårefylt og flott seremoni med taler og utdeling av blomster etter kampen. Et øyeblikk av fellesskap og takknemlighet, hvor hver enkelt spiller og Valery ble hyllet for sitt bidrag til klubben. Det samholdet som håndballen skaper, kom virkelig fram i lyset denne kvelden. 

God stemning blant jentene fra Trønder-Lyn/Hovin i aktivitetsområdet. Foto: Barbro Borthen

I tillegg til kampen på banen, var det også en rekke aktiviteter utenfor for å underholde både unge og gamle. Goodiebags ble delt ut, og et stort aktivitetsområde for barna ble satt opp, komplett med lykkehjul og flotte premier. En heie-konkurranse med en håndballpakke som hovedpremie skapte ekstra spenning og engasjement blant publikum.

Selv om resultatet sportslig ikke ble det vi håpet på, vil denne kvelden bli husket som en minneverdig avslutning på en sesong fylt med triumfer, utfordringer og viktigst av alt, fellesskap. For Byåsen Håndball Elite lever håndballen videre, nye historier skal skrives og nye helter skal utvikles for året kbriljere på banen.

Foto: Privat

Tusen takk til vår samarbeidspartner Nidaros Lys & Blomster, som gjennom hele sesongen har bidratt med flotte blomster til vår Partnerarena, begravelsen til Odd Stokkan og blomster til avtroppende spillere.

En stor, helhjerta takk til alle samarbeidspartnere, spillere, trenere, tilskuere, støtteapparat og frivillige som har bidratt gjennom denne sesongen.
Vi gleder oss til en ny og spennende sesong til høsten, og ønsker dere alle hjertelig velkommen med på nye eventyr sammen med oss.

BB Byåsen: Fride Heggdal Stølen
Toppscorer Byåsen: Fride Heggdal Stølen (6)

BB Fana: Dina Frisendal
Toppscorer Fana: Linnea Skaadal Kyrkjeeide (7)